Keulseweg, 19 juli 2022
Zomervakantie en EAC magazine nummer 5
Van 19 juli tot 1 september is het zomervakantie. Na een seizoen met twee nieuwe opleidingen, de EQA-practitioner heraccreditatie, Post-HBO erkenning, STAP-implementatie, op de valreep nog een nieuw magazine en natuurlijk gewoon alle lesdagen mogen mens en paard aan de Keulseweg even bijkomen. 
Lees het magazine met 56 pagina's kennis en inspiratie voor coaches en therapeuten die met paarden werken lekker online in je vakantie.

Geniet van de zomer en tot volgend seizoen!
Raymond & Marjolijn
EAC Magazine 5
56 pagina's kennis en inspiratie voor coaches en therapeuten die met paarden werken. In dit nummer: Familiewerk, Poëzie en paarden, Veranderen doe je zelf, EMDR met paarden, Paarden en coregulatie, Lichaamsgerichte therapie, Valkuilen van de coach en meer.  Lees hem gratis online deze zomervakantie!
Leesvoer voor de vakantie
Veranderen doe je zelf

Volgens sommigen is therapie zelfs niet meer dan professioneel gecoachte zelfverandering. De Keulseweg werkt in dat kader vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen op de mogelijkheden en het innerlijke weten van de cliënt.

All change is self change
Vrijblijvend, zonder risico aanmelden
Je kunt voor alle Keulseweg opleidingen nu – helemaal vrijblijvend en zonder inschrijfgeld – vooraanmelden. Eerst het STAP-budget aanvragen. Krijg je het niet toegekend? Dan vervalt je aanmelding gewoon en ben je niets verplicht! 
Meer over het STAP-budget
Misschien kunnen de paarden jou helpen?

Ben je tussen de 11 en 17 jaar, heb je autisme en vind je het soms ingewikkeld om met je emoties om te gaan? Heeft gewone therapie je nog niet geholpen? Dan kun je misschien meedoen met het wetenschappelijke Pegasus-onderzoek.

Meer informatie
Studiegids 2022/2023
Lees alles over onze opleidingen, waaronder de nieuwe opleidingen Basics en Equine assisted therapie (EAT) in de studiegids van komend seizoen.
Lees onze studiegids online
Kuddedynamiek en organisaties

Kuddedynamiek als inspiratie voor organisatieontwikkeling en -verandering. De kudde als metafoor voor organisaties: welke lering kunnen we trekken uit hoe paarden leren, organiseren en omgaan met verandering?

Lees het artikel
Equine assisted coach Basics
Maak kennis met de Keulsewegopleiding en methodiek, leer de basistechnieken van coaching en leg in deze korte opleiding (4,5 dag) het fundament waarop je je in level 1 verder kunt ontwikkelen tot een professionele practitioner coach.
Gratis met STAP-budget!
Kies een online coachkaart
…en ontdek wat de kaart en de paarden je te vertellen hebben.
Trek een kaart
De Keulseweg is sinds 2009 een toon­aangevend en onafhankelijk erkend opleidings­instituut op gebied van ervaringsgerichte coaching en therapie in samenwerking met paarden. 

De Keulseweg is CRKBO en NRTO erkend.
De opleiding equine assisted coach® is door de NOBCO inhoudelijk geaccrediteerd op practitioner niveau en door het CPION erkend als Post-HBO Registeropleiding.
Keulseweg 34, 2641 PK  Pijnacker
www.keulseweg.nl
coach@keulseweg.nl